Image by Nikola Johnny Mirkovic

Hjälp att komma vidare

Du vet själv när du inte reder ut din situation på egen hand längre, och då finns det hjälp att få. Modern psykoterapi är effektiv och evidensbaserad. Vi börjar med ett bedömningssamtal och arbetar sedan vidare mot att hjälpa dig att få god tillgång till ditt mest autentiska och trygga jag. Det är ofta både ansträngande och utmanande, men i gengäld kan du fungera bättre och får känna stolthet över att åstadkomma något värdefullt.

Vi tar emot alla som är 18 år eller äldre och som kommer på eget initiativ. Du kan gå individuellt eller tillsammans med en partner. Alla samtal journalförs och tystnadsplikt gäller. Vår mottagning för psykoterapi ligger på Västra Kyrkogatan 3A (länk till karta).

Vi har även gruppverksamhet, en grupp inriktar sig på män, en annan inriktar sig på gränssättning. För närvarande är dessa grupper inte aktiva, då restriktioner mot smittspridning inte möjliggör fysiska möten i grupp.

Vill du ha kontakt med oss för ett första samtal? Eller vill du kanske beskriva din situation för oss och höra hur vi tänker? Fyll i din email-adress nedan så kontaktar vi dig för att inleda en konversation.

Annars når du oss enklast via mail till hej@vipsy.se, eller via sms/samtal till telefonnummer 0723 41 26 64. Vi tar ledigt på helgerna men annars svarar vi inom ett dygn.

Tack, vi kontaktar dig inom kort!

Prislista psykoterapi

Individuell psykoterapi, 45 min

900 kr

Parterapi, 60 min

1200 kr

Gruppterapi, 90 min

350 kr