Övriga tjänster

Adoptionsintyg

Vi utfärdar de psykologintyg som krävs i samband med adoption. I allmänhet innefattar intyget ett bedömningssamtal med psykolog samt olika psykologiska tester. Specifikt så varierar kraven på intyget beroende på från vilket land barnet adopteras. Det färdiga intyget är på engelska.

Prokrastinering

Allt du velat veta om att uppskjutande men ännu inte kommit dig för att läsa på om. En gedigen temaföreläsning som inleder med att förklara vad prokrastinering är och varför vi ägnar oss åt det, både som individer och som människosläkte. Därefter presenteras omkringliggande begrepp som motivation och målformulering. Slutligen ges en översikt över vilka metoder vi rent praktiskt kan använda för att ta oss vidare och hur vi hanterar bakslag.

Svåra samtal

Har du någonsin haft svårt att nå fram till den andra parten i ett samtal? Säkert har du det. Den här föreläsningen är mer praktisk än teoretisk, vi utgår från att förr eller senare stöter vi på svåra samtal, och förbereder oss inför det. Gränssättning, härskartekniker, rättshaveri och tvångsmässighet är några av de utmaningar som presenteras. Och för varje utmaning presenteras samtalsfärdigheter för att bemöta och hantera situationerna som uppstår i samtalet.

Saknar du någon föreläsning? Vi utvecklar hela tiden nya föreläsningar, och vi tar gärna emot önskemål och förfrågningar utifrån era behov.

Har vi väckt er nyfikenhet? Vi berättar gärna mer om våra föreläsningar. Ni når oss enklast via mail till hej@vipsy.se, eller via sms/samtal till telefonnummer 0723 41 26 64. Vi är lediga på helgerna men annars svarar vi inom ett dygn.

E-post:

hej@vipsy.se

Telefon:

0723 41 26 64

Postadress:

Visby Psykologbyrå AB

Stjärngatan 12 A, 62140 Visby

Gotland, Sverige

Visby Psykologbyrå AB

Org.nr. 559184-4328